Werkplaats

De werkplaats van Kuijpers Reapair is voorzien van alle moderne geavanceerde apparatuur. Deze apparatuur voldoet voor 100% aan de strenge eisen die aan milieu- en veiligheidswetten gesteld worden. Hierdoor kunnen wij op de werkvloer al het onderhoud en alle reparaties van bedrijfswagens verantwoord én tot in de puntjes voor u uitvoeren.

 

Vakkundig personeel, mobiele werkplaatsen en een uitgebreid magazijn met originele kwaliteitsonderdelen bieden aan u alle service waar u als klant recht op heeft. Met betrekking tot de openingstijden kunnen we gerust stellen dat die ruim zijn. Uw gemak is het onze en in zoverre het voor ons mogelijk is, staan onze deuren voor u open.

 

Met servicewagens op de weg bieden wij u ook op locatie passende ondersteuning. Maar wij gaan nog verder. Om u namelijk nog beter van dienst te kunnen zijn, investeerden wij onlangs in een extra remmentestbank. Dit betekent dat onze werkplaats nu beschikt over twee APK keuringsstraten. Voor een nog grotere capaciteit en nog meer service.

 

Wij doen er alles aan om onze klanten van alle gemakken te voorzien en zijn onderneming dat liever geen nee aan u verkoopt. Betrokkenheid, inzet en plezier in ons vak maakt dat wij alle mogelijke opdrachten graag voor u uitvoeren. Kom gerust eens bij ons langs en laat u informeren over wat wij voor u kunnen doen. U bent van harte welkom !

 

 

Daarom Kuijpers Repair

Met tien vakmensen in onze werkplaats en de juiste krachten binnen ons kantoor, bestaat familiebedrijf Kuijpers Repair uit een deskundig team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld. Stabiliteit en continuïteit kenmerken ons bedrijf waarin klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Klant is koning en afspraak is afspraak, dat is onze strategie. Ook kan de klant bij ons rekenen op eerlijk advies en een flexibele planning. Uw gemak is nu eenmaal het onze.

 • img

  Altijd een
  scherpe prijs

 • img

  optimale
  service

 • img

  RDW
  gecertificeerd

 • img

  eigen
  werkplaats

Afspraak maken