Trailer reparatie & onderhoud

Onze goed opgeleide monteurs houden uw trailer in optimale staat en beperken eventuele storingen en strandingen tot een minimum. Door regelmatige bijscholing beschikken zij over een up to date kennis. Door de montage van originele onderdelen doen wij niet onder voor dealerbedrijven.

 

APK

Gediplomeerde APK keurmeesters voeren APK keuringen snel en goed voor u uit.

 

LPK Laadklepkeuringen / onderhoud

Onze specialisten, deskundig op het gebied van hydraulische systemen, verzorgen periodieke laadklepkeuringen waardoor uitval van uw laadklep tot een minimum wordt beperkt.

 

24 uurs servicedienst

24 uur per dag en 365 dagen per jaar staat een servicedienst voor u klaar om u in geval van nood ten dienst te zijn. Ook bij stranding in het buitenland zorgen wij ervoor dat er een (buitenlandse) reparateur ter plekke is.

 

Carrosserie

Zowel kleine als ook grote reparaties aan de carrosserie(bouw) worden in onze werkplaats door ons uitgevoerd. Ook de schades aan uw trailer herstellen wij, waarbij wij ook de nodige verzekeringskwesties voor u kunnen afhandelen. Een zorg minder voor u !

 

Onderhoudscontracten

Wie voor zekerheid kiest, kan kiezen voor onze onderhoudscontracten tegen scherpe tarieven. Door het betalen van een vast bedrag per maand, houdt u de kosten in de hand en weet u precies waar u aan toe bent. Wij merken dat veel klanten niet anders meer willen.

Daarom Kuijpers Repair

Met tien vakmensen in onze werkplaats en de juiste krachten binnen ons kantoor, bestaat familiebedrijf Kuijpers Repair uit een deskundig team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld. Stabiliteit en continuïteit kenmerken ons bedrijf waarin klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Klant is koning en afspraak is afspraak, dat is onze strategie. Ook kan de klant bij ons rekenen op eerlijk advies en een flexibele planning. Uw gemak is nu eenmaal het onze.

 • img

  Altijd een
  scherpe prijs

 • img

  optimale
  service

 • img

  RDW
  gecertificeerd

 • img

  eigen
  werkplaats

Afspraak maken