Over ons

Met tien vakmensen in onze werkplaats en de juiste krachten binnen ons kantoor, bestaat familiebedrijf Kuijpers Repair –dat is opgericht in 1998- uit een deskundig team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld. Stabiliteit en continuïteit kenmerken ons bedrijf waarin klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Niet alleen waarderen klanten ons om de kwaliteit die wij constant leveren, maar ook om onze persoonlijke benadering. Het feit dat zij terug blijven komen zegt dat wij onze beloftes waar maken. Klant is koning en afspraak is afspraak, dat is onze strategie. Ook kan de klant bij ons rekenen op eerlijk advies en een flexibele planning. Uw gemak is nu eenmaal het onze.

 

Het aanbod van Kuijpers Repair is breed. Van reparatie tot schadeherstel. Van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan lichte tot zware bedrijfswagens en meeneemheftrucks tot aan carrosseriewerkzaamheden. Op ons adres op de Minosstraat vindt u bovendien ook Kuijpers Trading en Kuijpers Rental voor in- en verkoop en verhuur van bedrijfswagens.

 

Laat u op deze website informeren over enkele afzonderlijke services die wij bij Kuijpers Repair bieden en bijzonder interessant zijn voor wie dagelijks te maken heeft met bedrijfswagens. De diensten waarover u leest waarborgen degelijkheid en kwaliteit en zorgen ervoor dat u voor uw werkzaamheden zorgeloos de weg op kunt.

Daarom Kuijpers Repair

Met tien vakmensen in onze werkplaats en de juiste krachten binnen ons kantoor, bestaat familiebedrijf Kuijpers Repair uit een deskundig team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld. Stabiliteit en continuïteit kenmerken ons bedrijf waarin klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Klant is koning en afspraak is afspraak, dat is onze strategie. Ook kan de klant bij ons rekenen op eerlijk advies en een flexibele planning. Uw gemak is nu eenmaal het onze.

 • img

  Altijd een
  scherpe prijs

 • img

  optimale
  service

 • img

  RDW
  gecertificeerd

 • img

  eigen
  werkplaats

Afspraak maken