Heftruck reparatie & onderhoud

Meeneemheftrucks

Onze monteurs beschikken over de nodige kennis op het gebied van de merken Moffet en Kooiaap om uw meeneemheftruck optimaal inzetbaar te houden. Deze merken staan bekend vanwege hun lichtheid in gewicht en enorme wendbaarheid.

 

Vebit keuring

Ook voor het verplichte Vebit kwaliteitszorgsysteem (een keuring dat ontwikkeld werd door de brancheorganisatie Verenigde Bedrijven Intern Transport) kunt u bij ons terecht. Uitval van uw meeneemheftruck zal hierdoor tot een minimum worden beperkt.

 

24 uurs servicedienst

24 uur per dag en 365 dagen per jaar staat een servicedienst voor u klaar om u in geval van nood ten dienst te zijn. Ook bij stranding in het buitenland zorgen wij ervoor dat er een (buitenlandse) reparateur ter plekke is.

 

Onderhoudscontracten

Wie voor zekerheid kiest, kan kiezen voor onze onderhoudscontracten tegen scherpe tarieven. Door het betalen van een vast bedrag per maand, houdt u de kosten in de hand en weet u precies waar u aan toe bent. Wij merken dat veel klanten niet anders meer willen.

Daarom Kuijpers Repair

Met tien vakmensen in onze werkplaats en de juiste krachten binnen ons kantoor, bestaat familiebedrijf Kuijpers Repair uit een deskundig team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld. Stabiliteit en continuïteit kenmerken ons bedrijf waarin klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Klant is koning en afspraak is afspraak, dat is onze strategie. Ook kan de klant bij ons rekenen op eerlijk advies en een flexibele planning. Uw gemak is nu eenmaal het onze.

 • img

  Altijd een
  scherpe prijs

 • img

  optimale
  service

 • img

  RDW
  gecertificeerd

 • img

  eigen
  werkplaats

Afspraak maken